|
|
Znalazłam na stornie internetowej alfa staru, że mają wycieczkę objazdową po Portugalii. Przez jeden tydzień się zwiedza, a drugi odpoczywa. Cena ok 3200 zł. Czy ktoś może był w Portugalii albo korzystał właśnie z takiego sposobu odpoczywania? |
|
|
3 tysiące to nie dużo jak na dwa tygodnie w Portugalii i to na dodatek jak przez tydzień jeździsz i zwiedzasz. Sama jakbym miała jakieś wolne fundusze to bym pojechała na taką wycieczkę objazdową. Może w przyszłym roku mi się uda. Póki co zaczynam się rozglądać za jakimiś last minute, w alfa starze z tego co patrzyłam mają bardzo tanio. |
|
|
Wycieczki objazdowe po Portugalii sprzedają też w itace. Za 3.289 złotych można rezerwować na przykład -Atlantycką Ślicznotkę. |
|
|
Jeżeli znalazłaś tą wycieczkę na stronie jakiegoś biura to na tejże stronie powinien znajdować się też opis. Co do ofert last minute to jak dobrze popatrzysz, to nawet na ich stronie coś znajdziesz, teraz jest promocja "wakacje od tysiaka" - czyli niedrogie wycieczki w fajne miejsca. |
|
|
Czytalam trochę na temat tej wycieczki i na temat tego biura. Ludzie ogólnie są zadowoleni. Myślę, że w takim razie i ja się zdecyduję. Od dawna fascynuje mnie Portugalia, czas zrealizować marzenia! |
|
|
Niestety nie byłam jeszcze na takiej objazdówce, ale po przeczytaniu programu wycieczki "na skraju Europy" (z biura Itaka) szczerze nabrałam chęci na taką przygodę w Portugalii. Lagos, Lizbona czy Porto to tylko namiastka atrakcji. |