Sylwester 2010/2011
| Asia_podroze | 27-07-2010, 15:26 #1 |
| Gdzie się wybieracie na sylwestra w tym roku? szykują się jakieś fajne imprezy? a może polecacie jakiś ośrodek? | |
| Cytuj | |
| ~rafał | 27-07-2010, 20:17 #2 |
|
Ja to sobie pewnie do Egiptu wyskoczę |
| Cytuj | |
| Asia_podroze | 28-07-2010, 14:57 #3 |
| a w Egipcie organizują jakieś imprezy sylwestrowe, czy jedzie się jak na normalne wczasy? | |
| Cytuj | |
| ~ZENEK | 01-09-2010, 07:57 #4 |
|
Wyjazd do Egiptu to całkiem dobry pomysł na witanie nowego roku. Przeglądałem już nawet terminy i hotele itaki i nie powinno być problemu bo wyloty są np. 27, 28 czy 30 grudnia. |
| Cytuj | |
| ~maniek | 01-09-2010, 14:22 #5 |
|
sylwester fajny jest w egipcie tylko że ceny w tym okresie lecą do góry z 30% |
| Cytuj | |
| Asia_podroze | 12-09-2010, 13:46 #6 |
no właśnie ceny ![]() ale może trafi się jakiś fajny last minute ![]() tylko, że jeśli się nie trafi, to trzeba będzie spędzić sylwester z TVP2 |
|
| Cytuj | |
| agulec | 21-09-2010, 11:56 #7 |
| Witam! ja wybieram się ze znajomymi do volenia juz kolejny raz i nie zamienię tego miejsca na inne!!!!będziemy zakwaterowani w Hotel POLANA***, a korzystamy z oferty biura OIS! polecam:) | |
| Cytuj | |
| agulec | 21-09-2010, 11:59 #8 |
| oczywiście Zvolenia | |
| Cytuj | |
| ~Ulala | 29-09-2010, 15:46 #9 |
|
Ja w tym roku wybieram sie na Sylwka do Włoch, Livigno, fajna tania oferta jak na tamtejsze realia: http://www.ois.pl...westerwalpachlivigno |
| Cytuj | |
| Asia_podroze | 04-11-2010, 13:00 #10 |
|
ja się waham pomiędzy http://sylwestry.....php?go=zawojajedrus a http://sylwestry....ndex.php?go=rabkaela |
|
| Cytuj | |
| ~Malwia | 04-11-2010, 15:46 #11 |
|
Ja w tym roku byłam z alfastarem i nie wiem czy się nie zdecydować jeszcze z nimi na "sylwestra pod palmami". Tym bardziej, że nie mają drogo, a obsługa jest na wysokim poziomie, rezydenci zachowywali się naprawdę dobrze, dbali o turystów, troszczyli się o każdą sprawę. Jedna pani słabo się poczuła, rezydent zawiózł ją do lekarza, później jeszcze pomógł wykupić leki, no naprawdę byłam pod wrażeniem! |
| Cytuj | |
| ~nikka | 05-11-2010, 10:50 #12 |
|
JA byłam z nimi w zeszłym roku na Sylwestra. Było super. Polecieliśmy do Egiptu, pogoda dalej dopisywała, na prawdę było bardzo ciepło. Pamiętam, że nie płaciliśmy jakoś dużo, za to pamiętam świetną zabawę. Fajnie jest przywitać Nowy Rok w lekkiej sukience. Następnego dnia można spokojnie się wylegiwać w cieniu na plaży. Atmosfera też była świetna. Wszyscy tańczyli i bawili się bo białego rana. To był chyba najwspanialszy sylwester w moim życiu. W tym roku chciałabym to powtórzyć. |
| Cytuj | |
| ~Leila | 05-11-2010, 18:19 #13 |
|
Sylwester pod palmami brzmi naprawdę zachęcająco! Może i ja o czymś takim pomyślę. Zaufanie mam do alfa staru, póki co tylko oni mnie nie rozczarowali. A od ponad 5. lat wyjeżdżam na wczasy co roku więc naprawdę sporo podróżuję. A wiadomo - zaufanie to podstawa. Zresztą bardzo lubię rezydentów z tego biura, nigdzie indziej nie było takich sympatycznych! |
| Cytuj | |
| ~Zielona | 25-11-2010, 21:08 #14 |
|
Ja cały czas nie mam planów sylwestrowych... znajomi namawiają mnie do Zakopanego, koleżanka na wyjazd do Turcji. Z tą Turcją to się poważnie zastanawiam, bo wycieczka jest niedroga, towarzystwo fajne, no i przede wszystkim ciepło. Wcale mi się nie chce siedzieć w domu, za granicą może być całkiem fajnie. |
| Cytuj | |
| ecotravel | 05-12-2010, 16:06 #15 |
No teraz najlepiej by było się wybrać na drugą stronę globu... Tam maja lato! Jeśli ktoś nie lubi zimy! A jak lubi no to mamy zimę za oknem i sylwestra białego można spędzić u nas ![]() Ja zostaje w kraju... może za rok! |
|
| Cytuj |

ceny