Wakacyjna wyprzedaż last minute
| ~MagdaRokicka | 07-06-2010, 13:31 #1 |
|
Cześć. Jakie wakacyjne plany macie na ten rok? Bo ja jeszcze na nic się nie zdecydowałam. Co prawda na stronie Itaki zainteresowała mnie promocja odnośnie wyprzedaży last minute bo od 600 złotych można rezerwować. |
| Cytuj | |
| ~Kinga | 07-06-2010, 21:42 #2 |
|
Sporo biur ma teraz wyprzedaże. Ja upolowałam w Alfa Starze super tanio wyjazd na Kretę i może jeszcze na jesieni polecę do Turcji bo też mają b. niskie ceny a fajne hotele. Tym sposobem w jednym sezonie odwiedzę 2 kraje |
| Cytuj | |
| ~buna | 08-06-2010, 10:53 #3 |
|
Ja właśnie też upolowałam wycieczkę last minute z Alfa Star i lecę do Tunezji za śmieszne pieniądze. Już się nie mogę doczekać tego urlopu! |
| Cytuj | |
| ~Juleczek | 08-06-2010, 12:29 #4 |
|
Bardzo bym chciała na Hot Last polecieć bo do mojej ukochanej Turcji wycieczka kosztuje tylko 800 zł. Wylot za kilka dni może jeszcze zdążę |
| Cytuj | |
| ~buna | 09-06-2010, 09:50 #5 |
|
800zł? To chyba nawet nie ma co sie zastanawiać Ja na Turcję pewnie zdecyduję się dopiero w przyszłym roku, na razie rozpoczęłam odliczać dni do tegorocznego wyjazdu |
| Cytuj | |
| ~kamila k | 10-06-2010, 11:58 #6 |
|
Również śledzę last minute itaki, bo bardzo niskie ceny mają. Zastanawiam się nawet nad ich wczasami na Thassos do hotelu Studia Manolis. Mimo, że jest to opcja bez wyżywienia to i tak się opłaca. |
| Cytuj | |
| ~Helka | 11-06-2010, 14:10 #7 |
|
Ja dzisiaj w Alfie znalazłam Turcję 3,5* hotel z wyżywieniem za 890 zł. Hotel nazywa się Taurus i jest w przepięknym miejscu o nazwie Fethiye, jednym z droższych miejsc w Tucji, bardzo blisko laguny Ölüdeniz. Widoki(byliśmy tam 3 lata temu) naprawdę zapierają dech... |
| Cytuj | |
| ~joko | 13-06-2010, 12:08 #8 |
|
fajna oferta. Trzeba sie zacząć spieszyć z podejmowaniem decyzji. Ja i tak będę polować na hot lasta, bo z wyprzedzeniem planować nie lubię. Lubię mieć niespodziankę |
| Cytuj | |
| ~hotlast | 16-06-2010, 23:02 #9 |
|
Wakacje hot last są świetne z tego względu, że można pojechać w super miejsce za małe pieniądze. Ja byłam z alfastarem za ok 1000 zł w Turcji! Przecież za 1000 zł to często nad Bałtyk nie można jechać bo to nie wystarczy! |
| Cytuj | |
| ~joko | 17-06-2010, 12:23 #10 |
|
No dokładnie! Dlatego szczególnie w tym roku wolę wyjechać gdzieś do ciepłych krajów. Nie ma co się męczyć tu w Polsce ze zmienna pogodą. |
| Cytuj | |
| ~suncru.pl | 18-06-2010, 16:49 #11 |
|
Cześć - jak będziecie jeszcze na coś polować to chętnie pomogę - jestem pośrednikiem turystycznym więc każdego dnia dostaję mnóstwo ciekawych lastów. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu www.suncru.pl |
| Cytuj | |
| ~zeza | 18-06-2010, 23:23 #12 |
|
Wiecie co to chyba zależy od tygodnia raz jeden wyjazd kosztuje mniej innym razem więcej. Ja obserwuję na stronie Orbisu cały czas oferty i szczególnie zapadł mi w pamięć ten hotel na Krecie http://www.orbist...R-HER,ID-GRHGOLDENSI z tygodnia na tydzień można tam wyjechać coraz taniej teraz wyjazd koszt 1099zł. A w tym na przykład na Majorce http://www.orbist...asy,ES-PMI,ID-ESPPIS to na zmianę raz więcej raz mniej |
| Cytuj | |
| ~tatiana | 21-06-2010, 10:28 #13 |
|
Ja właśnie poluje na jakiegoś hot lasta w Alfie. Jetem już przywiązana do tego biura. Zobaczymy w tym roku albo Turcja albo Kreta. Jeszcze nie zdecydowałam. |
| Cytuj | |
| ~próbka | 29-06-2010, 11:31 #14 |
|
jak co roku poluje na lasta. w tym tez ale mam jeszcze troche czasu bo urlop dopiero we wrzesniu. w zeszłym roku w Alfie mieliśmy 5* hotel All w cenie 4* Hb. super wyjazd. |
| Cytuj | |
| ~Olala | 29-06-2010, 23:30 #15 |
|
Przyleciałam niedawno z wakacji w Egipcie i powiem Wam jedno, ciągle mi mało! Była taka świetna atmosfera, miałam fajną, zgraną grupę. Organizatorzy robili nam mnóstwo wycieczek. Wszystko za ok 1000 zł bo załapałam się na niezłą promocję w alfastarze. Żałuję, że już wróciłam do takiej szarej rzeczywistości, tam było tak fajnie! |
| Cytuj |