Szklarska Poręba Tęcza Polecam !!!

~nazwa #16
byłam na koloniach 12 dni. i przyznam że było koszmarnie. O naprawienia wypadających drzwi czekaliśmy tak długo ze się nie doczekaliśmy.
Ponadto woda ze spłuczki kapie 24h. z kranu woda zalewała łazienkę. kołdra wypada z poscieli bo w tej brak był guzików. jest jeden niedziałający tel. jedziecie koszmarne. a panie z obsługi kuchennej poprostu były chamskie i niemiłe. wszędzie daleko a w dodatku w najbliższym spożywczym ceny z kosmsu. boiska nie ma. (no chyba ze orlik 40 min drogi!!!!) na miasto trzeba iść przeszło godz. a w okolicy są tylko 2 groty z fatalnym dojściem.
ODRADZAM!!
~kZahApJTcPwJ #17
Post usunięty przez moderatora
~OaFrjmtFrjmRjZTgrSN #18
~LNhXKvSDdLitUXHjls #19
~jAQJDtOEaD #20
~OWjEXzzlchdoH #21
~JuvauhJDgYM #22
~ZnWmKCVEEEKPU #23
~xNFwwhsnUqlI #24
~gkxxLOKsBpLVfBwCgx #25
~TALIZMAN #26
By,lem w Tęczy w 2011 KATASTROFA!!!Brud syf kiła i mogiła wiecznie pijana kierowniczka spózniłem się na obiado kolację juz jedzenia nie otrzymałem naburmuszone kucharki,kelnerki nie polecam uciekłem po 3 dniach ludzie nie dajcie się nabrać TĘCZA w SZKLARSKIEJ TO RUINA JAK NAJDALEJ od tęczy ps obsługa nie miła 20 kierowników i każy na kacu!! żadnych żetelnych informacji pani Aniu proszę nie nabijać ludzi w butelkę kłamstwo kłamstwo uwaga na Tęcze w Szklarskiej!!!!!!!!!!!!
~talizman #27
Cytat: Rafał (2011-02-23 11:56)
Nie wiem skąd te złe opinie, chyba jakaś konkurencja albo trafili Państwo do nie tego co trzeba ośrodka. Byliśmy teraz na wypoczynku z dziećmi , pokoje bardzo czyste , jedzenie smaczne ... z jajek to tylko była jajecznica bardzo dobra i szkoda ze tylko raz ! nie widzieliśmy żadnego syfu , grzyba itp

Proszę sobie pojechać i zobaczyć to będzie najlepsza rekomendacja :)

To ten sam ośrodek Górna 33 to pan był chyba gdzie indziej te negatywne opinie sa śwaidectwem na to jak jest naprawde aa pozytywne opinie wystawia Pani Ania oraz jej 20 kierowników pod innymi nicami jak pani niewstyd za ten brud to niech chociaż personel będzie miły a tu wszystko żarcie do kitu syf i niemiła obsługa i wieczny smród alkoholu!!!KATASTROFA
~talizman #28
~prawda #29
to jest prawda syf kiła mogila i obsługaaaaaaaaaa rodem z PRL-u

Szybka odpowiedź