wakacje 2010 uwaga na biuro interholidays!!!
| ~anatom | 01-04-2010, 14:12 #1 |
|
witam wszystkich barzo serdecznie. jako ze zaczynaja sie poszukiwanie wymarzonych wakacji w tym roku chcialem wszystkich przestrzec przed biurem podruzy o nazwie INTERHOLIDAYS, jest to firma z czestochowy. w zeszlym roku razem z rodzinka postanowilismy spedzic wakacje w bulgarii. podroz z tym biurem to istny koszmar i skandal zrobilem krotka relacje z naszego zeszlorocznego wyjazdu w celu poinformowania innych ludzi ze na interholidays mozna sie nadziac i duzo stracic i kasy i nerwow onizej link do mojej relacji z podrozy z tym biurem: www.interholidays.prv.pl |
| Cytuj | |
| ~doliniak | 11-04-2010, 20:38 #2 |
|
Niestety stara prawda o Panu Tanosie się potwierdza. Miły, sympatyczny jako kolega, jednak za grosz nie liczy się z turystami. Ma wszystkich głęboko w nosie, puszcza stare rupcie w trasę. Za czasów bielskiego Tramp Travel uchodziło to długo na sucho, bo rynek był mniej wymagający. W Rumunii już się chyba wszyscy na Tanosie poznali, więc wrócił do Polski ale na szczęście znacznie innej Polski. Jestem przekonany, że kariera greckiego kombinatora nie potrwa długo. Polska to już nie jest republika bananowa Panie Tanosie !!!!!!!! |
| Cytuj | |
| ~Uwaga na inter holidays | 25-08-2010, 16:19 #3 |
|
Nie dajcie się naciągnąć autokary na greckich tablicach z rumuńskimi kierowcami (zgodnie z prawem może być 2ch).Trasa do bułgari . DOjazd do cieszyna z katowic przeszło 6 godzin ! Dojazd do celu po przeszlo 31 godzinach , zero informacji ile do celu tylko ciągle zostały 2 godziny i tak przez 6 godzin. Droga powrotna masakra autobus piętrowy w dachu worki , przednia szyba uszkodona, brud, łyse opony i pierwsza informacja podczas wyjazdu z soboty na niedziele oczywiście wyjazd spóźniony bo dopiero o 3 w nocy była taka "prosze zrobić miejsce do kierowców, bo muszą się wyspać są od czwartku w trasie a jest nas dużo" . Brak pieniędzy na benzyne, pożyczali od hotely bo nie mieli nas za co zawieść do Polski, w Serbi złapaliśmy kapcia ( nic dziwnego na tych łysych oponach) Pani Pilotka powiedziała że nie mają pieniędzy i pasażerowie mają się zżucić na koło bo inaczej nie pojedziemy bo za 9 godzin przywiozą dopiero pieniądze z Grecji. Kierowcy siedzieli śmiali się pili kawe, ludize głodowali 8 godzin na stacji w serbi nie bralli pod uwage że jechała poza dorosłymi osobami , mała kolonia 20 dzieci, na wieści o czekającej w polsce inspekcji ruchu drogowego na słowacji podmieniono autokar na nowoczesny z działającą klimą. Lecz nie daliśmy za wygraną i wezwaliśmy słowacką poolicję, mam zaświadcznie zdjęcia, filmy jak kierowcy targają tarczki Tachografów. Nie polecam tego biura ,a napewno długo nie pohandlują osfertami bo spotkamy się z nimi w sądzie. Całkowity czas przyjazdu do polski 41 godzin , w poniedzialek o 19 , planowany przyjazd w niedziele o 22 . Nie dajcie się naciągnąć |
| Cytuj | |
| ~EX pracownik | 15-11-2010, 23:48 #4 |
|
Jako pracownik ostrzegam przed tym biurem i uczulam żeby sprawdzać (w KRS) czy za biurem z którego planujecie jechać na wczasy nie stoi niejaki Pan Atanosis Dimitriou (Tanos). To oszust i kłamca - wykorzystuje tak samo pracowników jak i turystów! ja aktualnie walczę o wynagrodzenie - już zeszło na drogę sądową! A pan T. Ma i tak to w D i udaje greka!!!! Jeżeli czyta to jakiś inny oszukany pracownik lub turysta występujący na drogę sądową to proszę o kontakt bernardzaosty@interia.pl |
| Cytuj | |
| ~Frela | 16-11-2010, 13:47 #5 |
|
Dlatego ja zawsze wolę latać ze sprawdzonymi organizatorami... dla mnie porządne biuro to takie, które na rynku jest dłużej niż 10 lat. Co prawda ostatnio jedno takie upadło, ale to ze względu na złą politykę właścicieli. Od dwóch lat latam za to z alfa starem i nawet raz nie narzekałam. Zawsze dostawałam to za co płaciłam, mieszkałam w takich warunkach w jakich miałam mieszkać i jeździłam do tych miejsc do których chciałam. Zawsze też czytam umowę, nawet to co jest napisane małym druczkiem, dopiero później, po przeanalizowaniu spokojnie mogę podpisać. |
| Cytuj | |
| ~holaaa | 24-11-2010, 11:59 #6 |
|
Ja tez nie latam z biurem o którym słyszę po raz pierwszy. teraz faktycznie lubię Alfa Star. Znajomi mi ich polecili i w sumie muszę przyznać, że to fajne biuro. Faktycznie zawsze dostaję to za co płacę. I do tego bardzo lubię to, że mają bardzo kompetentnych pracowników. Szczególnie zawsze trafiam na fajnych rezydentów. A co do umowy to wiadomo, że trzeba wszystko dokładnie przeczytać. To jest moja pierwsza zasada wykupywania wycieczek w biurach podroży. Bez tego nigdy niczego nie podpisuję. Wolę wiedzieć zawczasu co mnie czeka. |
| Cytuj | |
| ~Haniak | 24-11-2010, 13:40 #7 |
|
Dlatego ja zanim poleciałam na wczasy z biurem, którego nie znałam dobrze się rozejrzałam dookoła. Sprawdziłam co o nich piszą na forach, popytałam znajomych. Okazało się, że dobrze trafiłam, nie miałam z alfa starem żadnych problemów, a wręcz przeciwnie - czułam się jak prawdziwy turysta na wakacjach. Opieka rezydentów, duży wybór wycieczek fakultatywnych, bardzo kompetentni przewodnicy. W hotelu niczego mi nie brakowało, w barach serwowali drinki z parasoleczkami, w restauracji można się było porządnie najeść. Słonce świeciło, ludzie dookoła bardzo byli sympatyczni, oby zawsze trafiały mi się takie urlopy! |
| Cytuj | |
| ~holaaa | 25-11-2010, 17:51 #8 |
|
NO właśnie ja w nich najbardziej lubię to, że maja kompetentnych pracowników. I w sumie kto z nimi był zawsze to potwierdzał |
| Cytuj | |
| ~Pinka | 09-12-2010, 21:05 #9 |
|
Ja skorzystałam z oferty z katalogu alfastar i nie żałuję. Organizują super wakacje, opiekują się turystami, obsługa na najwyższym poziomie. No i wszystko zgodne z opisem, to mi się najbardziej podobało - nie ma oszukiwania klientów. |
| Cytuj | |
| ~Roberta | 21-02-2011, 13:18 #10 |
|
Witam, polecam ośrodek Panorama Morska w Jarosławcu http://www.sanatorium-panorama.pl/ polecam !!!!!!!! |
| Cytuj | |
| ~anonimowy | 15-03-2011, 13:27 #11 |
|
na szczęście oszut grecki ju nie istnieje na rynku turystycznym Polski kłamca jeszcze Się to na nim odbije |
| Cytuj | |
| ~wanda | 05-08-2011, 17:45 #12 |
|
czy biuro Tram Trawel-Inter Holiday-OK Services to te same biura? |
| Cytuj |