Egipt+Jordania Triada 2010 7+7

gbar #31
dzięki za cenne wskazówki od osób, które odwiedziły E-J , ja wybieram się tam 15 września i mam nadzieję na same przyjemne wrażenia :)
do zobaczenia na lotnisku w K-cach.
~G #32
tez lecimy 15 września tylko ze z krakowa:) wszyscy się spotkamy na miejscu:)
~green #33
Witam
byłam z Triadą na objeździe od 15.09, to moja nie pierwsza objazdówka z tą firmą
(6 raz), ale po zakwaterowaniu jak to w sposób humorystyczny sposób określali uczestnicy w Skansenie, lub w "murzyńskiej" wiosce człowiek zastanawia się jakimi innymi środkami można próbować jeszcze cierpliwości turystów. Oprócz plaży "hotel" nie ma żadnych innych atutów - rozpadające się baraki, z grzybem na ścianach, pokryte blachą falistą. Budynki które lata świetności mają za sobą 30 lat temu. "łazienka" to nie myty od początku sezonu sedes, rozpadające się drzwi
(które przy próbie zamknięcia wypadły z zawiasów), odpadająca armatura itd.
Wstyd dla Triady która konsekwentnie, co roku wysyła tam turystów.
To wielki minus tego BP na tle fajnej, ciekawej wycieczki
~ja #34
to ja podpisuje się pod tym co kolega wcześniej napisał. Nuwiba to syf kiła i mogila. brzydziłam sie położyć na lóżku. w drodze powrotnej zorganizowaliśmy imprezkę całonocną bo nikt nie miał zamiaru tam spać. Ponadto Triada wykupioną wycieczke z w-wy przełożyła nam na wylot i powrót z Poznania i dzięki temu byliśmy o całe dwa dni krócej niż Warszawa. Dziekuję za to wszystko jakiejs tam Annie Romanowskiej z Triady!
Życzę Pani Romanowskiej tego samego!

Szybka odpowiedź