Biuro Turystyczne TRAMP z Gdańska

~cloe #31
Nie wiem tak naprawdę, czy odradzam.
Jedynym i największym plusem pomimo wysokiej ceny jest Trampek. Opieka nad dziećmi profesjonalna i człowiek po szkoleniu może sobie spokojnie pojeździć, podczas gdy dzieci wędrują do hotelu. Byliśmy w słynnej Teoli zimą 2010/2011. Instruktorzy (Jędrzej:) i Kasia i Grzegorz- super. Rezydent Mariusz już mniej, nie traktował gości równo, przekazywał informacje komu chciał. Animacje wieczorami prowadzone były ok.
I wszystko byłoby ok, już nawet można by znieść nadające się do generalnego remontu pokoje hotelowe (w wielu miejscach grzyb w łazienkach), gdyby nie fatalne jedzenie. Naprawdę Pani kierownik- nie traktuje się ludzi w ten sposób za te pieniądze! Codziennie przez 7 dni ta sama szynka konserwowa i ser wątpliwej jakości. A szczytem były tzw. kolacje. Ludzie, którzy byli tam już 2-3 raz twierdzili, że każdego roku jest to samo. Instruktorzy chodzili jeść kolacje do miasta, bo mieli dość. Na kolację np. podawano ziemniak z jakimś ohydnym sosem!!!! Nie do zjedzenia, i to opinia prawie wszystkich gości. Byliśmy z inną firmą 3 tygodnie później w hotelu prowadzonym przez Włochów (Kronplatz)- jedzenie było tak pyszne i tak dużo i za niższe pieniądze (4-daniowa kolacja) Jak Pani kierownik to wytłumaczy?? W dzisiejszych czasach powinno się chyba dbać o klienta. Dlaczego na stronie Trampa są same pozytywne opinie??? Moja- obiektywna- się nie znalazła. Jedyna co się broni to Trampek, ale to już za mało przy tych kosztach, które nie odbiegają od standardów wyjazdów włoskich, natomiast jedzenie, które nam zaoferowano było gorsze niż u mojego syna w szkolnej stołówce. Proszę wyciągać wnioski, nie wystarczą tylko słowa wyjaśnienia. Byliśmy osobiście w Teoli i wiemy jak jest naprawdę.
~Pauletak #32
Wielka szkoda ,że dopiero teraz weszłam na forum......ehhh i mnie wkurzyli wirtualną ofertą do Andory (do dziś figuruje jako oferta -wyprzedane na stronie biura)dwa miesiące temu zapłaciłam zaliczkę na owy wyjazd ,po miesiącu znajomi chcieli się do nas dołączyć i nie było miejsc wolnych.Tydzień temu poinformowano nas iż wyjazd się nie odbędzie z braku uczestników !!
Moje gratulacje....dla biura Tramp OCZYWIŚCIE- NIE POLECAM NIKOMU
~magdaaa #33
Jak czytam poprzednie opinie o tym biurze, to mam wrażenie ze ja jeżdżę chyba z całkowicie innym biurem! Nie zgadzam sie z tymi negatywnymi opiniami. Właśnie wróciłam z Livigno z Hotelu Teola. Jeżdze tam co roku i nie zamierzam zaprzestać.
Owszem hotel nie jest pięciogwiazdkowy ,ale ma swój urok. Podoba mi się to, że jest tam polska obsługa, mozna wszystko od reki załatwić,nie stresująć sie, ze ktos cie nie zrozumie. Jak zwykle bawiłam sie wyśmienicie, serdecznie pozdrawiam całą kadre, i do zobaczenia za rok.
~opiniabtt #34
opiniabtt.republika.pl/ - fotorelacja - oceń sam/a
~ddd #35
Jeśli Hotel Teola spełnia Twoje oczekiwania jako osoby, to nie ma o czym rozmawiać.
Grzyb na ścianach w łazience, okienka malutkie lub wcale, kuchnia jest lepsza w stołówce szkolnej. Personel miły, ok, ale miną muszą nadrabiać wszelkie niedociągnięcia.
~nela #36
Niedawno wróciliśmy z rodziną z Pinzolo. Zakwaterowani bylismy w bardzo fajnym hoteliku, Collini. Miła, i domowa atmosfera sprawiała, ze czulismy sie tam jak bylibysmy z wizyta u znajomych. Co roku jeżdziliśmy albo do Hotelu Teola, bądź do Floridy. Tym razem Pani z biura zaproponowałam nam własnie ten region, i nie załujemy. Bliskość hotelu do stoków, ale przede wszystkim połączenie z Madonną sprawiły ze był to nasz najlepszy wyjazd.
Jeszcze raz dziękujemy i do zobaczenia za rok!
~majaaa #37
z koleżankami wlasnie pakujemy się na obóz do Adamello. Już nie możemy się doczekać! Swoje zdanie co do biura wyrażę jak wrócimy! Majka
~elzbietak #38
Przyznaję ze swoją opinię na temat jakiegokolwiek biura wyrażam po raz pierwszy, ale skusiła mnie do tego opinia pana/pani ddd. Jesteśmy wraz z mężem stałymi klientami biura tramp. Co roku wybieramy właśnie LIvigno i Hotel Teola. Faktycznie, hotel ten nie jest nowoczesnym 5* obiektem, ale wybierając obiekt 2* ( co panie w biurze za każdym razem podkreslaja i informują o niedociągnięciach panujących w hotelu) na miejscu nie możemy spodziewać się Hiltona. Bedac na miejscu tak naprawde nie mamy za duzo czasu na rozmyslanie o standardzie pokoi, bo jak każdy wie , czas jest mocno zagospodarowany od rana do poznego wieczora. Najpierw szybkie sniadanie, potem szusowanie na przepięknych stokach livigno, powrót do hotelu, kolacja i dalsza zabawa, czy to w hotelu, czy w pobliskich pubach. I tak wlasnie mijają nam te kilka dni w teoli. My za kazdym razem wracamy w pełni zadowoleni z wyjazdów, gdyż tak jak juz wspomniałam - LIvigno to wspaniały okręg! Jedna uwaga do opiniotwórców - więcej poczucia humoru! Pozdrawiamy - Ela i Marcin.
~Goh #39
Ja też nie rozumiem złych opinii na temat biura turystycznego TRAMP. Jako jedno z niewielu biur w Trójmieście mają tak szeroką gamę miejsc gdzie można poszaleć na nartach czy desce. Ostatnio się interesowałam właśnie ofertą szkoleń snowbordowych. 12 godzin profesjonalnego szkolenia na dwóch poziomach zaawansowania to chyba nieźle. Spokojnie jak będę miała już starsze dziecko poślę je z tym biurem na naukę narciarstwa... bo nie ma opcji aby nie nauczył się jeździć na nartach :d no a przyjmują dzieci od 13 roku życia.
~majaaa #40
Cytat: majaaa (2012-01-26 11:16)
z koleżankami wlasnie pakujemy się na obóz do Adamello. Już nie możemy się doczekać! Swoje zdanie co do biura wyrażę jak wrócimy! Majka

tak jak obiecałam wyrazam swoje zdanie na temat wyjazdu do Adamello.
Było super! Bardzo fajna kadra instruktorów, warunki na stokach rewelacyjne, super atmosfera, ludzie! Bawiłysmy się wysmienicie, za rok na pewno powtórzymy ten wyjazd! Pozdrowienia dla naszych cudownych opiekunów!
~Goh #41
Kolejna bardzo fajna opinie. Jednak TRAMP to dobry wybór z tego co piszesz. Adamello słyszałam że jest pięknym miejscem na białe szaleństwo ale w sumie wszędzie z dobrą ekipą jest napewno super.
Powiedz mi jaki transport wybrałaś? bo w ofercie na stronie można sobie właśnie wybrać sposób dojazdu co napewno jest fajne bo można sobie cenę samemu dopasować do własnej kieszeni.
~majaaa #42
My jechaliśmy autokarem, gdyż był to wyjazd organizowany dla młodzieży :) Ale z całego serca polecam :)
~Goh #43
To fajnie. w takim autokarze napewno wesoło i zawsze jest czas na integrację przed spotkaniem na stoku :d
a jeśli chodzi o instruktorów jazdy na nartach? i wogóle jak wygląda cały dzień podczas takiego wyjazdu? wogóle tyle rzeczy mnie ciekawi że nie wiem o co pytać :d
~Korall #44
A ja chciałabym się podpytać jakie są opinie nt. kolonii dla dzieci. Czy można wysłać dziecko 12 letnie na kolonie z tym biurem i spokojnie cieszyć się chwilą wolności w domu?

Będę wdzięczna za relacje doświadczonych klientów.
~Goh #45
Ja doświadczenia jeszcze nie mam, ale inne osoby które puszczają na wakacje dzieci z Trampem są zadowoleni. Chwalą kadrę a przedewszystkim dobrze zorganizowany plan dnia, czyli naprawdę fajnie rozplanowane atrakcje, bo najważniejsze aby dziecko dobrze się bawiło a nie zaznało nudy.

Szybka odpowiedź