Primatour Kielce - ODRADZAM
| ~mama | 20-07-2011, 08:35 #31 |
|
wychowawczynie: Pani Ania i Pani Magda - totalne dno!!!!Wczoraj moje dziecko wróciło z koloni w Rabce, zadowolone z koleżanek i krajobrazów. Wychowawczynie to laseczki w wieku 21 lat, bez doswiadczenia, nie potrafiły się zorganizować i wymyślały na bieżąco beznadziejne i nieedukacyjne zabawy.Cyt: "...O ! ta ! k....wa! znowu będzie jęczeć..."- tak sobie między sobąwychowawczynie rozmawiały o dzieciach. Olewałysprawę , bo pewnie za psie pieniądze pilnowały dzieci na tej koloni. Biuro podrózy Prima Tour powinno sie zastanowić nad kwalifikacjami zatrudnionych do opieki nad dziećmi "nauczycielami" a niebrać przypadkowe studentki dorabiajace na wakacjach |
| Cytuj | |
| ~mama | 20-07-2011, 17:27 #32 |
|
znalazłam ten wątek, kiedy szukałam miejsca gdzie mogę wyrazić swoją pozytywną opinię... i jestem zdziwiona, że czytam takie rzeczy. Moje Małe wróciło zachwycone. Dziecmi, wychowawcami i miejscem. |
| Cytuj | |
| ~benia | 15-08-2011, 10:51 #33 |
|
a ja byłam w kolobrzegu. bylo super dużo zwiedziłam, dużo było cikawych zajęć, nie mówiąc o wychowawcach. Pani Gosia i Pani Ewa to super wychowawczynie dużo mi pomogły i dzieki nim zobaczyłam wile więcej |
| Cytuj | |
| ~xddddd | 15-01-2012, 00:28 #34 |
|
Witam! W sumie to nie zgadzam się z opiniami powyżej przedstawionymi. Jestem osobą która już trzykrotnie była na kolonii z tego biura. Na Sycylii, w Bułgarii i Chorwacji. Opiekunowie byli naprawdę w porządku, jedzenie - zależy kto co lubi, ale bywało nie najgorsze, bo czego można wymagać na takich koloniach dla dzieci. Pokoje do zniesienia, przecież w nich trzeba tylko pospać pare godzin i resztę dnia nie ma czasu na siedzenie bezczynne w hotelu. Rozrywek nie brakuje, na plaży siedzi sie naprawde dużo. Nie rozumiem jak rodzice mogą narzekać na to, że nie ma telewizora w pokoju. Przecież wyjeżdża się na wakacje a nie oglądać tv. Szkoda na to czasu. I jeśli ktoś wymaga 5-gwiazdkowych hoteli i stać go na to to proszę bardzo, ale jeśli zapoznaje sie z informacjami dotyczącymi kolinii to powinno się mieć świadomość co się czyta. Nigdzie tam nie pisze o niewadomo jakich wygodach i luksusach. Najważniejesze jest żeby mieć gdzie spać, co jeść i reszta to tylko dobra zabawa ;D Jestam naprawdę zadowolona i polecam to biuro |
| Cytuj | |
| ~byla | 18-02-2012, 18:52 #35 |
|
Ja byłam rok temu na wycieczce z tego biura.Nie zgadzam sie z opinią "pokoje nie jak w ofercie" pokoje były identyczne jak w ofercie tyle że nie było dwosobowych tylko 3 ;( a ja pojechałam z kumpelą i rozdzielilby nas prawie . Ale udało się.Był również wspaniły basen tak jak podano ale z klmatyzacją to już zawalili BYŁA POPSUTA jak sie jej nie wlaczylo to sie gotowalo a jak sie wlączyło to mialam wrazenie ze jestem na syberiii..co do opiekunów ŻENADA ..gorszych nigdy nie spotkalam....Na nic nie pozwalali ...na dyskoteki brali tylko tych co mieli powyżej 15 lat ..reszta musiała sie prosić......I TAK MNIE NIE PUŚCILI ANI RAZU....na mieście nie dłużej niż do 22 !!! W wodzie tylko w gruach 10 osób co 10 min ...a i co najlepsze nie można było wchodzić od razu trzeba było odczekać ok 30 min.... a pani "ratownik" co chwile znikala i kazlala grupie wychodzic z wody a to na koktajl a to popalać się...do tego to najgorsza kobieta jaką w życiu spotakałam na każdym kroku zwracala uwage...np kiedy pan kierownik mówił i szepnęło się słowo koleżance (a mówił o jakiś wycieczkach fakultatywnych które mnie nie obchodziły) to od razu na rozmowe do niej i wykład o dobrym zachowaniu.....żałosna kobieta jakaś młoda był jak dla mnie 23, 24 lata ale taka przemądrzała jak by 100 lat miała...jak jechalam na wycieczke fakultatywną to mi mówiła w co mam się ubrać...do tego po wycieczce mmusiałam wracac z panem przewodnikiem za rączke "bo by sie bał że sie zgubimy" (a hotel był oddalony od miejsca powrotu o niecale 450 m). Pokuj tej naszej "opiekunki" był oddalony o 1 drzwi od naszego więc musalabyć absolutna cisza. Jak raz spóźnilam sie 2 minuty na wyjscie na plaze to krzyczala na mnie przy calej grupie jaka ja nie odpowiedzialna wszyscy na mnie czekaja wiecej ma sie to nie zdarzyć.Tyle o strasznych opikunach co do diskotek to ja jak juz pisalam nie bylam a moja kol. byla mówi "Normalnie to było cos strasznego nie diskteka" muzyka podobno do niczego a i pełno starych dziaków.Jedzenie w miare szkoda ze ciągle jedno i to samo . Po 3 godz na plaży.O ósmej snaidanie potem na plaże kolejno od 11 do 14 Nie można bylo wychodzic z pokoi (rozumiem siestę ale to przesada ze nawet na korytarz w hotelu nie mozna bylo wyjsc).Kase musielismy wymieniac na miejscu bo w ofercie pisalo wziasc euro a okazlo sie ze sie placi tamtejszą walutą....wiec tylko raz bylysmy w kantorze i o tym trzeba bylo przerzyć..;(Autokar dobry z klimatyzacją..szkoda tylko ze w nocy moznabylo zamarcnąc Ogolnie mam mieszane uczucia..pojade w tym roku i zobacze co sie zmienilo |
| Cytuj | |
| ~byla | 18-02-2012, 19:05 #36 |
|
Ai jeszcze grupa straszna same 18 i 17 zero w moi wieku mala grupa 34 osoby żal.....na prawde byl jeden 10 latek..biedne dziecko musialo sie tam męczyć z tym hrabinkami a wgl z tych ludzi to jakieś bogate puszace sie milionerki byly... |
| Cytuj | |
| ~kieras | 21-02-2012, 20:37 #37 |
|
jak dla mnie zajebiste biuro zawsze od nich jezdze kierwonicy super ! prze luzy u nich jak sie dobrze dogada to palic pozwalają i pić też szasem naprawde jest fajnie na durzo pozwalją i naprawde polecam |
| Cytuj | |
| ~kasiawr | 12-03-2012, 09:44 #38 |
|
Byłam na kolonii w Sianożętach z moją siostrą. Bardzo mi się podobało. Super kadra, wycieczki. Wszystko było jak w umowie. Mojej siostrze za to się nie bardzo podobało, ale to dlatego, że jej się nic nie podoba. W dodatku jest bardzo wrażliwa. W następnym roku mamy zamiar jeszcze raz pojechać. |
| Cytuj | |
| ~JolaPaduch | 14-03-2012, 15:05 #39 |
|
Kilka razy byłam we Włoszech i w kraju z tego biura.Nie wiem jakie są odczucia innych osób, każdy oczekuje czegoś innego od organizatorów.Ja ze swej strony musze napisac ,że biuro zdaje egzamin, dzieci wracajace sa zadowolone, uśmiechniete i opalone.czegóz więcej trzeba? Polecam się pracownikom biura:) |
| Cytuj | |
| ~pip | 25-04-2012, 14:36 #40 |
|
oJOJOJOJ W TYM BIURZE BRAKUJE 3 RZECZY 1. PODZIAŁU NA GRUPY ?(TZN. KOLONIA I OBÓZ)2. dobryf , fajnych , luźnyxh opiekunów! (tego przedewszystim) , 3. możźliwości samodzielnego podejmowania czasu (czasu wolnego tylko dla nas) RESZTA NA PRAWDĘ SUPER |
| Cytuj | |
| ~Ada | 05-05-2012, 21:41 #41 |
|
bylysmy w bulgarii w 2011 - wakacje, mielismy jechac do hotelu Nikea Park a zawieziono nas do "Preslav" gdzie syf brud nie zmyta poglogaa cala w smieciach, pokoje wiele do zyczenia ale to pominmy.. lazienka owszem dostalysmy najlepsza bo z wanną a inni zaslonka i woda, zas na plytkach GRZYB , basen przy hotelu caly obdarty brudny jednym slowem masakra, autobus mial byc w dniu wyjazdu o 5.30 byl po 7 ; o za to dostalismy darmowy posilek w drodze oraz za zly hotel wycieczke jeeapami co nie zmienia faktu ze hotel podmienili bezszeczlnie klamiac ze jest w remonce, znajomy w tym samym ternimie byl w tym hotelu i wcale nie byl remontowany ODRADZAM jak wiekszosc |
| Cytuj | |
| ~AdrianaLat18 | 10-05-2012, 23:43 #42 |
|
Witam. W tamtym roku byłam na obozie w Grecji (Olimpic Beach- hotel Dias) z biura Prima Tour i jestem bardzo zadowolona, bardzo mili opiekunowie, wszystko zgadzało się z opisem z katalogu, pokoje bardzo, ale to bardzo ładne. Hotel jest własnością polsko-greckiego małżeństwa (niesamowicie mili państwo), kelnerami są ich dzieci (jeszcze milsi). Piękna okolica; mam bardzo miłe wspomnienia. !!!Jedyny minus, to fakt, ze przy powrocie 5 osób (w tym ja) czekaliśmy z obcym mężczyzną na dworcu w Krakowie na autokar, który miałby dostarczyć nas do Kielc!!! było zimno, bo działo się to w godz. od północy do około 3 nad ranem. Poza tym, wszystko było SUPER! polecam |
| Cytuj |