Ziomowy wyjazd

~Kuba #1
Hej! Czy weszły już oferty wyjazdów na zimę?
~Konrad #2
A to zależy co chcesz. Jeśli narty to raczej nie. Jeśli jakaś egzotyka i inny Egipt to już są.
~Iwona #3
Z tego co wiem to Triada ma już egzotykę
~Gunia #4
Triada i Itaka maja juz jesien i zime i to calkiem fajne zniżki! nawet 40% taniej i dodają wycieczki gratis. Chyba sobie jakiś Egipt zarezerwuje na zimę :) Co powiecie o tym?:
Ostatnia modyfikacja 19-01-2012, 15:35 Cytuj
~Robert #5
Wygląda całkiem interesująco:) A nie wiesz kto jest organizatorem? mgf? Bo ja o nich nie słyszałem.
~Marta #6
Nie są organizatorami. Sprzedają oferty innych biur. Kupiłam u nich Turcję. Bardzo mili pracownicy. Potrafią doradzić.
~Kinga #7
Wybieramy się ze znajomymi na narty. Gdzie warto pojechać? Jakie biuro polecacie?
~karina #8
Polecam Val di Sole lub Val di Fassa, z dojazdem własnym kupowałam w Volare i kiedyś tez w Wygodzie Travel,ale Wygoda teraz jest droższa.
~Kwiatek #9
Zapraszam do zapoznania się z ofertami wyjazdów zimowych na stronie http://turystykastudencka.pl.

W tym sezonie zapraszamy na ferie zimowe w Czechach, Tatrach (Murzasichle - narty w Białce Tatrzańskiej) oraz Karkonosze (Szklarska Poręba).

W marcu zapraszamy na wyjazd free ski week do Austrii. W cenie 1499 zł zapewniamy transport, 6 noclegów, 6 dniowy skipass oraz wyżywienie 2 x dziennie!

Zapraszamy :)

Szybka odpowiedź