Plany na wakacje 2012, gdzie lepiej rezerwować?
| ~marita | 11-04-2012, 15:00 #16 |
|
a ja mam takie pytanie, otóż my też chceny z mężem gdzieś odpocząc w jakims egzotycznym miejscu...ale bez dzieci. i właśnie koleżanka podsunęła mi ofertę biura podrózy Atas z cała plaeta obozów, kolonii itp dla dzieci i mlodzieży. rozważamy wysłac córkę na obóz językowy ale na terenie Polski. czy zna kots z was może to biuro i mógłby sie podzielic opinią? ja ze słyszenia że ponoć warto z nimi wysłac dziecko, ale może ktos zna szczegóły takich wakacji? |
| Cytuj | |
| ~Karolinakus | 11-04-2012, 16:08 #17 |
|
Nie znam tego biura, ja kupowałam przez Paradorya, mają dużo obozow dla dzieci. Mają na pewno w Międzyzdrojach obóz językowy i w Kazimierzu, ale też widziałam w innych miastach. wiec w Polsce na pewno znajdziesz. |
| Cytuj | |
| Urszulka11 | 11-04-2012, 21:25 #18 |
| Biuro podróży Almatur ma w ofercie ciekawe obozy tematyczne dla dzieci i młodzieży. Słyszałam dobre opinie o imprezie w Międzyzdrojach. Ważne żeby wybierać pewnego Organizatora, dzięki temu będziemy pewni, że nasza Pociecha będzie bezpieczna i czegoś przy okazji się nauczy. | |
| Cytuj | |
| ~Mary | 19-04-2012, 22:30 #19 |
|
My w tym roku Bałtyk w maju a w lipcu lecimy z Alfa Star na Kretę pierwszy raz z naszą 3 letnią córką. Mam nadzieję, że będzie super! |
| Cytuj | |
| ~Lidka | 21-04-2012, 14:13 #20 |
|
Ja też z Alfa, ale do Turcji. Od kilku lat marzyła mi się wycieczka do tego kraju. Podobno jest tam bardzo pięknie. Szukam sobie ostatnio jakiś ciekawostek o Turcji i muszę przyznać, że jestem coraz bardziej zafascynowana. Maja niezwykłą historię, kulturę i przyrodę. Cieszę się, że w tym roku zobaczę jak to wszystko wygląda na żywo. |
| Cytuj | |
| ~Daria | 24-04-2012, 23:00 #21 |
|
Czy ktoś z Was byłł może na wycieczce objazdowej na Bałkanach, z Almaturem? Chcę pojechać na tę wycieczkę i chciałabym się wszystkiego dowiedzieć |
| Cytuj | |
| malaczarna189 | 02-05-2012, 00:10 #22 |
| ja wybieram się do Czarnogóry, z funclubem. Jedzie z nami 4-letnie dziecko, dostaliśmy świetne zniżki. Wcześniej byłam z nimi w Turcji (Ayvalik- coś pięknego) i w Bułgarii (Słoneczny Brzeg- idealne centrum rozrywki;p) i mogę polecić z czystym sumieniem. Zobaczymy czy w tym roku również się nie zawiodę:-) | |
| Cytuj | |
| ~Mimi | 14-05-2012, 10:19 #23 |
|
Cytat: Daria (2012-04-24 23:00) → Czy ktoś z Was byłł może na wycieczce objazdowej na Bałkanach, z Almaturem? Chcę pojechać na tę wycieczkę i chciałabym się wszystkiego dowiedzieć ![]() Czytałam, że to ciekawa wycieczka. Piękne widoki, sporo do zwiedziana. Poniekąd egotyka. |
| Cytuj | |
| ~kasiaek | 21-05-2012, 14:37 #24 |
|
Ja też polacam alfa star. latam z nimi od kilku lat i zawsze jest miło i przyjemnie :-) mam nawet stałą panią, która już mnie poznała i wie czego oczekuje więc nie musze sto razy tłumaczyć co i jak... :-) Lecimy do Marmaris w Turcji w sierpniu ! Nie mogę sie doczekać :-) |
| Cytuj | |
| ~syliga | 21-05-2012, 20:14 #25 |
|
A ja polecam Fuerteventura, magiczna nazwa i magiczne miejsce, byłam w zeszłym roku w hotelu Sunrise Costa Calma Palace, jeżeli chodzi o cenę, to nie tak drogo, wykupiliśmy wycieczkę w alfa starze i byliśmy bardzo zadowoleni z organizacji, miejsce fantastyczne, bardzo udany wypoczynek. |
| Cytuj |

Nie mogę sie doczekać :-)