Plany na wakacje 2012, gdzie lepiej rezerwować?

~marita #16
a ja mam takie pytanie, otóż my też chceny z mężem gdzieś odpocząc w jakims egzotycznym miejscu...ale bez dzieci. i właśnie koleżanka podsunęła mi ofertę biura podrózy Atas z cała plaeta obozów, kolonii itp dla dzieci i mlodzieży. rozważamy wysłac córkę na obóz językowy ale na terenie Polski. czy zna kots z was może to biuro i mógłby sie podzielic opinią? ja ze słyszenia że ponoć warto z nimi wysłac dziecko, ale może ktos zna szczegóły takich wakacji?
~Karolinakus #17
Nie znam tego biura, ja kupowałam przez Paradorya, mają dużo obozow dla dzieci. Mają na pewno w Międzyzdrojach obóz językowy i w Kazimierzu, ale też widziałam w innych miastach.
wiec w Polsce na pewno znajdziesz.
Urszulka11 #18
Biuro podróży Almatur ma w ofercie ciekawe obozy tematyczne dla dzieci i młodzieży. Słyszałam dobre opinie o imprezie w Międzyzdrojach. Ważne żeby wybierać pewnego Organizatora, dzięki temu będziemy pewni, że nasza Pociecha będzie bezpieczna i czegoś przy okazji się nauczy.
~Mary #19
My w tym roku Bałtyk w maju a w lipcu lecimy z Alfa Star na Kretę pierwszy raz z naszą 3 letnią córką. Mam nadzieję, że będzie super!
~Lidka #20
Ja też z Alfa, ale do Turcji. Od kilku lat marzyła mi się wycieczka do tego kraju. Podobno jest tam bardzo pięknie. Szukam sobie ostatnio jakiś ciekawostek o Turcji i muszę przyznać, że jestem coraz bardziej zafascynowana. Maja niezwykłą historię, kulturę i przyrodę. Cieszę się, że w tym roku zobaczę jak to wszystko wygląda na żywo.
~Daria #21
Czy ktoś z Was byłł może na wycieczce objazdowej na Bałkanach, z Almaturem? Chcę pojechać na tę wycieczkę i chciałabym się wszystkiego dowiedzieć:)
malaczarna189 #22
ja wybieram się do Czarnogóry, z funclubem. Jedzie z nami 4-letnie dziecko, dostaliśmy świetne zniżki. Wcześniej byłam z nimi w Turcji (Ayvalik- coś pięknego) i w Bułgarii (Słoneczny Brzeg- idealne centrum rozrywki;p) i mogę polecić z czystym sumieniem. Zobaczymy czy w tym roku również się nie zawiodę:-)
~Mimi #23
Cytat: Daria (2012-04-24 23:00)
Czy ktoś z Was byłł może na wycieczce objazdowej na Bałkanach, z Almaturem? Chcę pojechać na tę wycieczkę i chciałabym się wszystkiego dowiedzieć:)

Czytałam, że to ciekawa wycieczka. Piękne widoki, sporo do zwiedziana. Poniekąd egotyka.
~kasiaek #24
Ja też polacam alfa star. latam z nimi od kilku lat i zawsze jest miło i przyjemnie :-) mam nawet stałą panią, która już mnie poznała i wie czego oczekuje więc nie musze sto razy tłumaczyć co i jak... :-) Lecimy do Marmaris w Turcji w sierpniu ! :d Nie mogę sie doczekać :-)
~syliga #25
A ja polecam Fuerteventura, magiczna nazwa i magiczne miejsce, byłam w zeszłym roku w hotelu Sunrise Costa Calma Palace, jeżeli chodzi o cenę, to nie tak drogo, wykupiliśmy wycieczkę w alfa starze i byliśmy bardzo zadowoleni z organizacji, miejsce fantastyczne, bardzo udany wypoczynek.

Szybka odpowiedź