Meksyk - objazd - z jakim biurem?

~mirkam #1
Chcemy z mężem pojechać do Meksyku, który od dawna nas ciągnie. Ale okazuje się, że nie wiemy na które biuro podróży się zdecydować. Oferty programu i ceny są zbliżone... Myśleliśmy o Logos Tour, ale ostatnio znalazłam szereg negatywnych opinii na ich temat, i sama już nie wiem.
Bardzo prosze o wszelkie opinie i rady w tej kwestii - będa wdzięczna :-)
Pozdrawiam wszystkich podróżników :-)
~Ania___2222 #2
Polecam biuro Destino Mexico. To polsko-meksykańskie biuro, właścicielem jest Polak mieszkający w Meksyku. Ich rezydentka Gosia jest bardzo dobra, ma dużą wiedzę-byłyśmy z nią na wycieczkach. Mają stronę w internecie. Biuro specjalizuje się w Meksyku i w Ameryce Południowej.
~rafi #3
Ogólnie to nie patrz na opinie na temat biur przecież każde ma jakieś wpadki i to nieważne czy jest małe czy duże.
Logos i Destino to biura które jakiś czas istnieją na rynku więc można powiedzieć, że są sprawdzone. Możesz też sprawdzić Ecco travel

pozdrawiam
rafał
~JolantaB #4
Fajne wycieczki do Meksyku mają w biurze Itaka. Sama zwróciłam uwagę na tą o nazwie - w stronę Banderas Bay. Z tego co wyczytałam jest to 13 dniowa objazdówka z bogatym i różnorodnym programem. Wejdź na stronę biura jeśli chcesz wiedzieć więcej.
~zosia_1982 #5
W itace ciekawa jest jeszcze objazdówka "Majowie z Karaibów", którą można rezerwować za 7 462 złotych. Cała przygoda zaczyna się w Cancun, a dla mnie najciekawszym punktem programu jest zwiedzanie Chichen Itza, bo to podobno najlepiej zachowane miasta Majów.
LogosTour #6
Witamy!
Dyskusja jak widać sprzed jakiegoś czasu… Jeszcze się wtedy aktywnie nie udzielaliśmy na tym forum :-) Gdyby ktoś miał aktualnie jakieś pytania do LogosTour, to zapraszamy – piszcie na mail opinie@logostour.pl
Pozdrawiamy!
Biuro Turystyki ZNP LogosTour | e-mail: opinie@logostour.pl |
http://www.logostour.pl

Szybka odpowiedź