Meksyk - objazd - z jakim biurem?
| ~mirkam | 22-07-2010, 14:53 #1 |
|
Chcemy z mężem pojechać do Meksyku, który od dawna nas ciągnie. Ale okazuje się, że nie wiemy na które biuro podróży się zdecydować. Oferty programu i ceny są zbliżone... Myśleliśmy o Logos Tour, ale ostatnio znalazłam szereg negatywnych opinii na ich temat, i sama już nie wiem. Bardzo prosze o wszelkie opinie i rady w tej kwestii - będa wdzięczna :-) Pozdrawiam wszystkich podróżników :-) |
| Cytuj | |
| ~Ania___2222 | 26-07-2010, 23:22 #2 |
|
Polecam biuro Destino Mexico. To polsko-meksykańskie biuro, właścicielem jest Polak mieszkający w Meksyku. Ich rezydentka Gosia jest bardzo dobra, ma dużą wiedzę-byłyśmy z nią na wycieczkach. Mają stronę w internecie. Biuro specjalizuje się w Meksyku i w Ameryce Południowej. |
| Cytuj | |
| ~rafi | 27-07-2010, 11:23 #3 |
|
Ogólnie to nie patrz na opinie na temat biur przecież każde ma jakieś wpadki i to nieważne czy jest małe czy duże. Logos i Destino to biura które jakiś czas istnieją na rynku więc można powiedzieć, że są sprawdzone. Możesz też sprawdzić Ecco travel pozdrawiam rafał |
| Cytuj | |
| ~JolantaB | 28-07-2010, 09:57 #4 |
|
Fajne wycieczki do Meksyku mają w biurze Itaka. Sama zwróciłam uwagę na tą o nazwie - w stronę Banderas Bay. Z tego co wyczytałam jest to 13 dniowa objazdówka z bogatym i różnorodnym programem. Wejdź na stronę biura jeśli chcesz wiedzieć więcej. |
| Cytuj | |
| ~zosia_1982 | 30-07-2010, 09:30 #5 |
|
W itace ciekawa jest jeszcze objazdówka "Majowie z Karaibów", którą można rezerwować za 7 462 złotych. Cała przygoda zaczyna się w Cancun, a dla mnie najciekawszym punktem programu jest zwiedzanie Chichen Itza, bo to podobno najlepiej zachowane miasta Majów. |
| Cytuj | |
| LogosTour | 01-10-2010, 16:19 #6 |
|
Witamy! Dyskusja jak widać sprzed jakiegoś czasu… Jeszcze się wtedy aktywnie nie udzielaliśmy na tym forum :-) Gdyby ktoś miał aktualnie jakieś pytania do LogosTour, to zapraszamy – piszcie na mail opinie@logostour.pl Pozdrawiamy! Biuro Turystyki ZNP LogosTour | e-mail: opinie@logostour.pl | http://www.logostour.pl |
|
| Cytuj |