Turcja
| 30-06-2010, 07:19 #1 | |
|
Szukam osób, które wylatują 25 sierpnia do Turcji (Antalya) i spędzą wakacje w hotelu Sun Fire Beach Hotel. Wybieram się tam na urlop i fajnie było by się z kimś zapoznać. Aha my wylatujemy z Krakowa:) Agnieszka;) |
|
| Cytuj | |
| ~Basia | 16-08-2010, 10:57 #2 |
|
także z Krakowa wylatujemy do Antalya 25.08.2010r tyle że do Efatlii Resort Hotel tj. w Alanii w dzielnicy Kinoki |
| Cytuj | |
| ~Katarzyna O. | 16-08-2010, 11:30 #3 |
|
Ja jeszcze się waham nad lotem do Antalyi. Znalazłam fajną ofertę w biurze Itaka do trzygwiazdkowego hotelu Acar z wylotem z Katowic 20 sierpnia, na osiem dni. |
| Cytuj | |
| ~Pabianica | 17-08-2010, 10:00 #4 |
|
Zastanawiam się czy nie polecieć jeszcze na jedne wczasy. Byłam już na wycieczce w Portugalii, ale ponieważ wycieczka nie była bardzo droga to trochę funduszy mi jeszcze zostało. A przeglądałam last minute w alfa starze i mają właśnie w super cenach do Turcji. Za niewielką kasę można zobaczyć fajne miejsce! |
| Cytuj | |
| ~grzanka | 23-08-2010, 15:44 #5 |
|
Turcja, Tunezja - nie są to drogie kraje, a miejsc do zobaczenia jest całe mnóstwo. My z alfastarem byliśmy w Turcji w tym roku. Zadowolona jestem bardzo. Zero kłopotów, zero zmartwień. Tylko dobra zabawa. |
| Cytuj | |
| ~Nika | 24-08-2010, 18:20 #6 |
|
Turcja Uwielbiam podróże i muszę przyznać, że bardzo się cieszę, że żyję w czasach, gdzie wakacje są w zasięgu ręki właściwie każdego. Za niewielką kasę można zobaczyć takie miejsca! Polecieć samolotem, opalać się przy basenie czy na plaży! Jak ktoś nie chce wydawać to zawsze na last minute może poczekać, moja znajoma upolowała Egipt w tym roku z alfa starem za naprawdę niesamowicie niską cenę! |
| Cytuj |

Uwielbiam podróże i muszę przyznać, że bardzo się cieszę, że żyję w czasach, gdzie wakacje są w zasięgu ręki właściwie każdego. Za niewielką kasę można zobaczyć takie miejsca! Polecieć samolotem, opalać się przy basenie czy na plaży! Jak ktoś nie chce wydawać to zawsze na last minute może poczekać, moja znajoma upolowała Egipt w tym roku z alfa starem za naprawdę niesamowicie niską cenę!