Wakacyjna wyprzedaż last minute

~Laki #31
Poczytałem trochę tutaj waszych wypowiedzi i z czystej ciekawości wszedłem na stronkę tego alfa staru. Muszę przyznać, że faktycznie wybór spory, a cena na każdą kieszeń. Najbardziej zaciekawiła mnie wycieczka do Egiptu, konkretnie do Sharm. Zakwaterowanie w hotelu 3* La Perla. Może ktoś był już w tym miejscu i może na jego temat powiedzieć coś więcej? Bardzo lubię takie wyprzedaże last minute, można naprawdę super trafić!
~Pabianica #32
Last Minute mają bardzo ciekawe w alfa starze, z nimi mogę leciec bo na jednych wczasach z nimi już byłam. Wszystko się udało więc nie miałabym żadnych obaw. Może jeszcze na Turcję się zdecyduję, za małą kasę można zobaczyć naprawdę fajne miejsca!
~Gosiek #33
Wykupiłam sobie kilka dni temu wycieczkę do Turcji z AlfaStarem. Pracowałam przez wakacje i teraz mogę jechać na 2 tygodnie trochę się powylegiwać na plazy. Myślałam, że będę musiała na taką wycieczkę wydać całą zarobioną kasę, na szczęście miło się zawiodłam, bo okazało się, że cena nie jest wygórowana. Mam nadzieję, ze na miejscu nie wydam za dużo. Chociaż z drugiej strony nie zamierzam sobie niczego odmawiać.
~tomik #34
My z dziewczyna byliśmy niedawno w Turcji, ale powiem szczerze, że bardzo chciałbym jeszcze gdzieś pojechać! Co prawda teraz nie da rady, ale może w zimie. Byliśmy z alfastarem i nie wiem czy z nimi jeszcze raz w lutym się gdzieś nie wybierzemy.
~Priki #35
Znalazłam świetna wycieczkę last minute do Izraela! I to za 2 tys zł z wyżywieniem. Chyba nie ma nad czym się zastanawiać, mam tylko nadzieję, że na stronie alfy jest możliwość rezerwacji przez internet. Boję się żeby nikt mnie nie ubiegł!
~Andrzejek :) #36
Jaka wyceiczke polecasz do 1000 zł?
~Lulka #37
Lecę z chłopakiem na zasłużone wakacje aż na Teneryfę. Długo się zastanawialiśmy gdzie, ale jak zobaczyłam last minute w alfastarze, że za 2200 zł można lecieć w takie miejsce to ani chwili się nie zastanawiałam.W cenie 3 gwiazdkowy hotel, wyżywienie i piękna pogoda. Nie mogę się doczekać, wylot już w niedziele!
~gina #38
Teneryfa jest taka wspaniała!! Byłam w tym roku i muszę powiedzieć, że to raj na ziemi. I dobrze, że jedziesz z Alfą, oni organizują tam bardzo fajne wycieczki fakultatywne :)
~Krzysztofik #39
Wróciłem niedawno z wakacji last minute z Egiptu. Konkretnie poleciałem do Sharm do 3gwiazdkowego hotelu. Przyjemna wycieczka, przez tydzień czasu udało mi się naprawdę porządnie wypocząć. Pojechałem na safari, jeździłem na wielbłądach. Trochę ponurkowałem, pozwiedzałem okolice. Świetne miejsce na wakacje. Organizacja bardzo dobra, hotel dokładnie taki jaki miał być. Szybko zostaliśmy zakwaterowani. Wyżywienie miałem w opcji HB. Jedzenie smaczne, codziennie świeże owoce,dużo deserów, sałatek. Obsługa w hotelu sympatyczna i uśmiechnięta. Szczerze to już mi brakuje tego wylegiwania się przy basenie! Przymierzam się do następnych wakacji, na stronie alfastaru widziałem już trochę propozycji - najbardziej chciałbym polecieć do Portugalii lub na Teneryfę.
~Janowski #40
600 zł to faktycznie nie drogo, ale pewnie doszły jakieś dodatkowe opłaty? Ja na last minute poleciałem z alfastarem do Hurghady. Bardzo miło wspominam wycieczkę, Kair zrobił na mnie ogromne wrażenie, te piramidy... aż ciężko uwierzyć w to, że to człowiek budował gołymi rękami! Cenowo wyszło nie drogo, już ze wszystkim ok 1300 zł, dobra cena. Chyba już tylko na last minute będę latał!
~Janowski #41
Bardzo tania jest wycieczka na Kretę - 400 zł! Co prawda bez wyżywienia, ale to chyba jest akurat najmniejszy problem. W ogóle można znaleźć coś fajnego w dobrej cenie, wystarczy troszkę poszukać. Trzeba tylko szybko rezerwować, bo czasami jest tak, że ktoś się może szybciej zdecydować od nas ;)
~holaaa #42
Ja polecam Portugalię. Jest na prawdę nieprawdopodobnie piękna. A jeśli chcesz lecieć z Alfa to wykup sobie wycieczkę "Czar Portugalii" Na prawdę wspaniała wycieczka. Zobaczysz bardzo dużo.
~Bolek #43
Przeglądałem oferty różnych biur podróży i zdecydowałem się w tym roku na Izrael. Znajomi, którzy byli, mówią, że piękne miejsce. Z tym, że oni tam byli na własną rękę. Ja aż tak odważny nie jestem, wolałbym pojechać na coś zorganizowanego, z jakimś biurem podróży, które się na tym zna. Pomyślałem o alfastarze, ceny mają atrakcyjniejsze niż inne biura a i czytałem, że obsługa miła. Może ktoś był z nimi już w Izraelu?
~Mazur #44
Świetne są wycieczki lasy minute. Rok temu byłem we wrześniu w Turcji, teraz lecę do Egiptu. 5 gwiazdkowy hotel z wyżywieniem kosztuje mnie ok 1900 zł! Latam z alfastarem, dla mnie to pewniak, nigdy nie czułem się oszukany czy też zawiedziony. Cenowo naprawdę są konkurencyjni, a i hotele mają najwyższe standardy. Cieszę się, że poczekałem, przynajmniej jeszcze skorzystam z promieni słonecznych.
~Tamarka #45
Wcale się nie dziwię, że ludzie tak chętnie jeżdżą na last minute. Można się załapać na fajną wycieczkę, w ciekawe miejsce za nieduże pieniądze. W tym roku byłam w Turcji z alfa starem i myślę już o wakacjach w 2011 roku, ale nie ukrywam, że na jakieś tanie last minute również z wielką chęcią bym się wybrała. Może Egipt? Widziałam, że mają trochę tych ofert na stronie.

Szybka odpowiedź